Hopelijk mogen we snel weer open!
Reserveer
Selecteer locatie
Aantal personen
Wanneer
Wij willen
In de

Bienvenue à Eindhoven

Update maatregelen

Vanwege de maatregelen zijn wij tot nader order gesloten. Heb je een reservering staan in de periode dat we dicht zijn? Er wordt telefonisch contact opgenomen om je boeking evt. te verplaatsen. Wil je alvast een plekje reserveren? Dat kan gewoon! Een aanbetaling is niet nodig.

Vacature Horeca Medewerker Eindhoven

De leukste (bij)baan?

Wilde jij altijd al werken op een plek waar je collega’s je beste vrienden worden, de sfeer een gezellige chaos is en je jouw uren flexibel indeelt?  Niet zo gek. Maar inmiddels kan dat wel. Come join en solliciteer. En ja, we zoeken ook mensen zolang we nog dicht zijn!

Vrijheid, gelijkheid, broederschap

Why so serious? De (volwassen) mens moet spelen!

Kom lekker boulen, borrelen, lachen, bordspellen spelen, klieren, dineren, winen, winnen, ketsen en leggen.

Kom spontaan langs of plan iets in met een groep vrienden, familie of collega’s!

Slow & fast grilling

The Roast Club opent een pop-up locatie bij Mooie Boules! Ze hebben een geweldige lunchkaart samengesteld. Geniet t/m 18 december van malse stukken vlees van de grill, goed gegrilde vis & groenten en heerlijke bar-bites.

Om te delen met je groep of je date te verrassen.

Familie-uitje? Verjaardag? Teamuitje?

Ga jij iets organiseren, en dat (eindelijk een keer) binnen budget? Jíj regelt het binnen een paar minuten, wíj regelen van A-Z een onvergetelijke avond! Ben je met een grote groep? Boek je eigen ruimte, verdieping (met eigen bar) of heel Mooie Boules. Ook overdag.