Open za-zo om 12u
Reserveer
Selecteer locatie
Aantal personen
Wanneer
Wij willen
In de

Bienvenue à Eindhoven

Update maatregelen

Met de aangescherpte maatregelen blijkt het niet lonend om doordeweeks onze deuren te openen. Daarom zijn wij tot 18-12-’21 alleen in het weekend open van 12u tot 17u. Met een nieuwe lunchkaart! Heb je een reservering staan buiten onze nieuwe openingstijden? Er wordt telefonisch contact opgenomen om je boeking evt. te verplaatsen.

Heb je vragen? Mail ons dan!

 

Vrijheid, gelijkheid, broederschap

Why so serious? De (volwassen) mens moet spelen!

Kom lekker boulen, borrelen, lachen, bordspellen spelen, klieren, dineren, winen, winnen, ketsen en leggen.

Kom spontaan langs of plan iets in met een groep vrienden, familie of collega’s!

Slow & fast grilling

The Roast Club opent een pop-up locatie bij Mooie Boules! Ze hebben een geweldige lunchkaart samengesteld. Geniet t/m 18 december van malse stukken vlees van de grill, goed gegrilde vis & groenten en heerlijke bar-bites.

Om te delen met je groep of je date te verrassen.

Familie-uitje? Verjaardag? Teamuitje?

Ga jij iets organiseren, en dat (eindelijk een keer) binnen budget? Jíj regelt het binnen een paar minuten, wíj regelen van A-Z een onvergetelijke avond! Ben je met een grote groep? Boek je eigen ruimte, verdieping (met eigen bar) of heel Mooie Boules. Ook overdag.

Cadeau bonne

Iemand te feliciteren of te bedanken?

Tienduizenden bezoekers gingen jou en je vrienden voor, en kwamen met een hele grote glimlach (bij iemand anders) thuis.

Ideaal voor een heerlijk merci-momentje met een vriend(in), een collega bij zijn afscheidscadeau, of in het kerstpakket. Bedrag uiteraard naar keuze.