Reserveren
Zakelijk of privé
Selecteer locatie
Aantal personen
Wanneer
Wij willen

Info & Vragen

Algemeen

Hoe kan ik reserveren?

Het makkelijkst kun je reserveren via onze website! Kom je er niet uit? Stuur dan een mailtje of bel eventjes naar de locatie. We zijn telefonisch bereikbaar tussen 12.30 en 17.00 uur.

Wat zijn de kosten van het spelen?

Een baan kost €15 per baan voor 45 minuten.

Kan ik een baan voorkeur doorgeven?

Dit kan zeker! We zullen hier dan proberen rekening mee te houden. Helaas kunnen we niet beloven dat het altijd lukt, omdat het altijd enorm puzzelen is met de baanplanning.

Als ik meerdere banen reserveer, komen deze naast elkaar?

We doen uiteraard ons best de baantjes naast elkaar te plannen! Attention: het aantal baantjes naast elkaar verschilt per locatie!

Ik wil een extra baan reserveren, hoe doe ik dit?

Je kunt dan het beste nog een reservering maken. Doe je dit onder dezelfde naam als de eerste reservering, dan proberen wij ervoor te zorgen dat de banen naast elkaar komen!

Ik wil mijn reservering wijzigen, kan dat?

In de reserveringsbevestiging vind je een link om jouw boeking te wijzigen. Kom je er niet uit? Je kunt altijd even bellen of mailen. Mocht het nog mogelijk zijn, dan passen wij de reservering handmatig voor je aan!

Kan ik het aantal personen wijzigen?

In de reserveringsbevestiging vind je een link om het aantal personen te wijzigen. Kom je er niet uit? Je kunt altijd even bellen of mailen.

Hoe kan ik mijn reservering annuleren en wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

In de reserveringsbevestiging vind je een link om jouw boeking te annuleren. Kom je er niet uit? Je kunt altijd even bellen of mailen.

Annuleringen ontvangen we het liefst uiterlijk 48u vooraf. Dan kunnen wij een andere groep blij maken en minimaliseren we het aantal no shows. Meer informatie over onze annuleringsvoorwaarden vind je hier.

Waarom staat de tijd waarop ik wil komen niet in het reserveringsoverzicht?

Dat komt omdat deze tijd dan niet meer beschikbaar is! Alle beschikbare banen zie je in het reserveringsoverzicht. Ps. Na 22.45 uur zijn de banen op inloop, dus loop lekker binnen en kijk of er baantjes vrij zijn.

Ik zie op de website dat jullie geen banen meer vrij hebben, kan ik ook langskomen zonder reservering?

Bien sûr! We proberen op iedere locatie op donderdag, vrijdag en zaterdagen een baan vrij te houden voor inloop. Je kunt dus altijd even binnenlopen en vragen of deze baan nog vrij is. Naast jeu de boules hebben we trouwens ook bordspellen, reuze-jenga, interactieve dartboards*, karaoke*, sjoelbakken, heerlijk eten en prachtige bieren. De keuze is dus reuze!

*Afhankelijk van de locatie.

Mijn voorkeurstijd is vol, kan ik me inschrijven op een wachtlijst?

Wij werken niet met een wachtlijst. Wanneer een reservering wordt geannuleerd, komt deze direct weer beschikbaar op de website. Je kan dus het beste de website in de gaten houden.

Kun je ook binnenlopen zonder reservering?

Zeker kan dat! Als er nog banen vrij zijn, zijn jullie welkom om deze te gebruiken. Overigens proberen we op donderdag, vrijdag en zaterdag altijd een inloopbaan vrij te houden voor mensen die last minute besluiten te willen boulen. Na 22.45 uur zijn banen op alle dagen sowieso op inloop, dus kom gezellig langs en kijk ter plekke of we banen vrij hebben.

Kan ik ook enkel komen eten, borrelen, (bordspellen) spelen, dansen, karaoke of klieren?

Zeker kan dat! Reserveer via de website met de optie ‘alleen een tafel’ en kom lekker bij ons borrelen en/of dineren. Kom je alleen boulen? Kies dan voor de optie ‘alleen een baan’.

Hoe reserveer ik een tafel?

Ben je met een groep onder de 10 personen? Dan kun je gewoon binnenlopen in de foodbar en zelf een leuk plekje uitkiezen. Je kunt dan wat lekkers bestellen via de self-service iPads of QR codes op locatie.

Ben je met een groep groter dan 10 personen? Dan serveren wij altijd een groepsmenu (dus geen à la carte). In stap 3 van het reserveringsproces kan je een keuze maken uit onze groepsmenu’s en daarbij reserveer je direct voor 1,5 uur een tafel. Wil je geen groepsmenu? Je kan ook alleen borrelhappen voor je groep bestellen.

Hoe reserveer ik een biertap?

Vermeld dit in het opmerkingenveld. Let op: de biertap kun je in principe alleen reserveren voor tijdens het boulen. Deze taps zijn namelijk gekoppeld aan de banen. We hebben een beperkt aantal beschikbaar, dus wees er snel bij!

Wat zijn de kosten van een biertap?

Het reserveren van de biertap is gratis. Je betaalt alleen voor het bier! Dit kost €12,50 per liter.

Kan ik op factuur betalen?

Vanaf €250,- kun je op factuur betalen (+€7,50 administratiekosten).
Je kunt dan bij het maken van de reservering kiezen voor een zakelijke reservering. Vul jullie gegevens in en dan komt het helemaal goed!

Wat zijn de betaalmogelijkheden op locatie?

We accepteren iDeal, Visa en Mastercard voor bestellingen via de QR-codes en self-order tablets. Uiteraard kan je ook gewoon pinnen (debet cards, V Pay, Visa en Mastercard creditcards) of in cash betalen.

Let op: Mooie Boules Rotterdam is een cashless locatie, daar accepteren we geen contact geld.

Voor wie is Mooie Boules geschikt?

Voor (bedrijfs)uitjes, verjaardagen, groepen, collega’s, vrienden, dates, opa’s en oma’s, ouders & kinderen. Kortom: iedereen is welkom!

Is Mooie Boules rolstoelvriendelijk?

Ja! Geef dan wel even per mail aan dat je de banen beneden wilt of zet dit bij de opmerkingen in stap 2 bij het reserveren.

Let op: op geen locatie is een lift aanwezig

Is er parkeergelegenheid?

Dit verschilt per locatie:

Amsterdam
Zeer beperkt voor de deur, maar op 3 minuten lopen zit er een parkeergarage onder de Vomar.

Delft
Vanaf 1 april 2022 is het betaald parkeren bij ons voor de deur. Let op, dit is doordeweeks mogelijk vanaf 15:30 uur. Hier kun je alvast een plekje reserveren. Mocht dit vol zijn, of je komt voor 15:30 uur, dan kun je altijd nog betaald in de garage Zuidpoort parkeren.

Eindhoven
Helaas niet… Maar op 2 minuten lopen zit Parkeerterrein Keizersgracht.

Haarlem
Ja! Bekijk hier waar je jouw fiets en auto gratis parkeert.

Rotterdam
Ja! Voor de deur. Dit is wel betaald parkeren.

Zijn jullie ook telefonisch bereikbaar?

We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 12:30 tot 17:00, dan word je verbonden met het kantoor. ’s Avonds of in het weekend bellen kan ook, maar wegens de drukte op locatie, zijn we niet altijd in staat op te nemen.

https://mooieboulesworkspace.slack.com/archives/D065F1QGT6X/p1706167702749839

Ik wil graag doordeweeks overdag komen, kan dit?

Dat kan zeker, maar is afhankelijk van het aantal personen en de locatie! Vul ons aanvraagformulier in, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kunnen we ook bij jullie lunchen?

In het weekend kan dat sowieso. Doordeweeks alleen als jullie met een grote groep zijn en onze locatie overdag afhuren. Vul ons aanvraagformulier in, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Krijgen we speluitleg?

Dit ligt heel erg aan de drukte! Onze collega’s op locatie zullen hun uiterste best doen om dit te realiseren, maar helaas hebben zij hier niet altijd tijd voor. Komen ze hier niet aan toe? Dan hebben we altijd de spelregels klaar liggen bij de baan. Of bekijk ze hier online.

Ik wil een toernooi doen, regelen jullie dit?

In principe regelt iedereen dit zelf! We hebben wel een toernooischema, deze kun je gebruiken voor het toernooitje.

Zijn honden toegestaan?

Jazeker! Alleen maar gezellig.

Kunnen we ook met muntjes werken?

Dat kan! Maar we adviseren wel om deze zelf mee te nemen! Dit mag ook een geprinte ‘consumptie bon’ zijn. Bij het maken van een reservering kan er afgesproken worden wat ervoor geschonken mag worden.

Kunnen we ook de bovenverdieping afhuren?

Dat kan! Voor meer informatie, vul ons aanvraagformulier in voor de locatie naar wens.

Ps. in Rotterdam kan je zelfs de complete zolderverdieping met dakterras afhuren.

Kunnen we ook een deel van de bovenverdieping afhuren?

Ook dat kan! Voor meer informatie, vul ons aanvraagformulier in voor de locatie naar wens. Dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Kunnen we ook de hele locatie afhuren?

Zelfs dat is mogelijk! Dit kan wel alleen op maandag, dinsdag en woensdag. Voor meer informatie vul je het aanvraagformulier in, dan komen we hierop terug.

Bij hoge uitzondering kan het ook één van de andere dagen. Heb je interesse? Laat het weten via het formulier. In Rotterdam is het afhuren van de zolderruimte trouwens altijd mogelijk, o.b.v. beschikbaarheid.

Als wij het afhuren, is er dan ook een beamer aanwezig?

Bij de meeste locaties wel! Het is ook afhankelijk van het tijdstip, maar ook hier komen we wel uit. Geef bij het invullen van het aanvraagformulier bij het veld ‘Wil je nog iets kwijt?‘ aan dat je gebruik wilt maken van een beamer.