Reserveren
Zakelijk of privé
Selecteer locatie
Aantal personen
Wanneer
Wij willen

Info & veel gestelde vragen

Algemeen

Hoe kan ik reserveren?

Het makkelijkst kun je reserveren via onze website! Kom je er niet uit? Stuur dan een mailtje naar eindhoven@mooieboules.nl

Wat zijn de kosten van het spelen?

Een baan kost 12,50 euro per baan voor 45 minuten

Kan ik een baan voorkeur doorgeven?

Dit kan zeker! We zullen hier dan proberen rekening mee te houden. Helaas kunnen we niet beloven dat het altijd lukt, omdat het altijd enorm puzzelen is met de baanplanning.

Als ik meerdere banen reserveer, komen deze naast elkaar?

We doen uiteraard ons best de baantjes naast elkaar te plannen! Al onze baantjes zijn op de begane grond, lekker in de buurt van je gezelschap zit je dus sowieso!

Ik wil een extra baan reserveren, hoe doe ik dit?

Je kunt dan het beste nog een reservering maken. Doe je dit onder dezelfde naam als de eerste reservering, dan proberen wij ervoor te zorgen dat de banen naast elkaar komen!

Ik wil mijn reservering wijzigen, kan dat?

Je kunt het beste even bellen. Mocht het nog mogelijk zijn, dan passen wij de reservering voor je aan!

Waarom staat de tijd waarop ik wil komen niet in het reserveringsoverzicht?

Dat komt omdat deze tijd dan niet meer beschikbaar is! Alle mogelijke banen, zie je in het reserveringsoverzicht.

Ik zie op de website dat jullie geen banen meer vrij hebben, kan ik toch reserveren?

Helaas niet! Vol betekent echt vol. Wel proberen we op iedere locatie op donderdag, vrijdag en zaterdagen een baan vrij voor inloop te reserveren! Je kan dus altijd even binnenlopen en vragen of deze baan nog vrij is.

Mijn voorkeurstijd is vol, kan ik me inschrijven op een wachtlijst?

Wij werken we niet met een wachtlijst. Wanneer een reservering wordt geannuleerd, komt deze direct weer beschikbaar op de website. Je kan dus het beste de website in de gaten houden 🙂

Kun je ook binnenlopen zonder reservering?

Zeker kan dat! Als er nog banen vrij zijn, zijn jullie welkom om deze te gebruiken. Overigens proberen we op donderdag, vrijdag en zaterdag altijd een inloopbaan vrij te houden voor mensen die last minute besluiten te willen boulen.

Kan ik ook alleen komen eten?

Zeker kan dat! Reserveer je tafel via de website of loop lekker binnen!

Hoe reserveer ik een tafel?

Ben je met een groep onder de 10 personen? Dan kun je gewoon binnenlopen in de foodhal en zelf een leuk plekje uitkiezen. Je kunt dan wat lekkers bestellen via de self-service iPads op locatie.

Ben je met een groep groter dan 10 personen? Dan kun je bij stap 3 van het reserveren een keuze maken uit onze groepsmenu’s en daarbij reserveer je direct voor 1,5 uur een tafel. De groepsmenu’s vind je HIER. Wil je geen gebruik maken van groepsmenu? Dat kan! Dan mogen jullie zelf een leuk plekje kiezen in de foodhal.

Hoe reserveer ik een biertap?

Het is mogelijk om gebruik te maken van de zelftap tijdens het boulen. Dit kunnen we vooraf helaas niet beloven omdat het afhangt van de beschikbaarheid en de indeling van de dag. Vermeld het gerust bij je boeking dat je er graag gebruik van zou willen maken, zodat we er rekening mee kunnen houden.

Wat zijn de kosten van een biertap?

Het gebruiken van de biertap is gratis. Je betaalt alleen voor het bier! Dit kost €11,- per liter.

Kan ik het aantal personen wijzigen?

Een wijziging van het aantal personen kun je het beste per mail doorgeven! Dan passen wij het voor je aan in het systeem.

Ik wil graag een wijziging doorgeven, hoe doe ik dat?

Het doorgeven van een wijziging kun je het beste telefonisch of per mail doen.

Kan ik op factuur betalen?

Vanaf 250 euro kun je op factuur betalen! Je kunt dan bij het maken van de reservering kiezen voor een zakelijke reservering, vul dan jullie gegevens in en dan komt het helemaal goed!

Voor wie is Mooie Boules geschikt?

Voor (bedrijfs)uitjes, verjaardagen, groepen, collega’s, vrienden, dates, opa’s en oma’s, ouders & kinderen. Kortom: iedereen is welkom!

Is Mooie Boules rolstoelvriendelijk?

Ja!

Is er parkeergelegenheid?

Helaas niet… Maar op 2 minuten lopen zit Parkeerterrein Keizersgracht.

Zijn jullie ook telefonisch bereikbaar?

We zijn het best telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. ’s Avonds bellen kan ook, maar wegens de drukte op locatie, zijn we niet altijd in staat op te nemen.

Ik wil graag doordeweeks overdag komen, kan dit?

Dat kan zeker! Stuur even een mailtje naar eindhoven@mooieboules.nl met de datum en tijd dat je wilt komen, dan nemen wij contact op over de mogelijkheden!

Kunnen we ook bij jullie lunchen?

In het weekend kan dat sowieso. Doordeweeks alleen als jullie met een grote groep zijn en onze locatie overdag afhuren. Voor meer informatie, stuur even een mailtje!

Krijgen we speluitleg?

Dit ligt heel erg aan de drukte! Onze collega’s op locatie zullen hun uiterste best doen om dit te realiseren, maar helaas hebben zij hier niet altijd tijd voor. Komen ze hier niet aan toe? Dan hebben we altijd de spelregels klaar liggen bij de baan. Of KLIK HIER.

Ik wil een toernooi doen, regelen jullie dit?

In principe regelt iedereen dit zelf! We hebben wel KLIK HIER een toernooischema, deze kun je gebruiken voor het toernooitje.

Zijn honden toegestaan?

Jazeker! Gezellig.

Kunnen we ook met muntjes werken?

Dat kan! Geef dit wel van tevoren even door, dan zorgen wij ervoor dat we genoeg muntjes hebben.

Kunnen we ook de bovenverdieping afhuren?

Dat kan! Voor meer informatie, stuur een mailtje naar eindhoven@mooieboules.nl

Kunnen we ook een deel van de bovenverdieping afhuren?

Dat kan! Voor meer informatie, stuur een mailtje naar eindhoven@mooieboules.nl

Kunnen we ook de hele locatie afhuren?

Dat is mogelijk! Dit kan wel alleen op maandag, dinsdag en woensdag. Voor meer informatie, stuur een mailtje naar eindhoven@mooieboules.nl